Word een levensredder met de opleidingen van Merkala


Bij Merkala Opleidingen werken we nauw samen met onze partner Medivice. Dankzij deze samenwerking kunnen wij ons aanbod aan opleidingen en trainingen uitbreiden en nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. Samen staan we voor kwaliteit en deskundigheid in de gezondheidszorg. Onze gezamenlijke expertise maakt het mogelijk om onze klanten een nog breder scala aan hoogwaardige producten en diensten te bieden.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste opleidingen en trainingen in EHBO, BLS, PBLS, Bedrijfshulpverlening en teamtrainingen.
Onze instructeurs zijn zelf werkzaam in de gezondheidszorg, dus je kunt erop vertrouwen dat je een topopleiding krijgt.

Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste kennis en vaardigheden te hebben als het erop aankomt. Daarom maken we gebruik van de nieuwste trainingsmethoden en technologieën, zodat jij de beste opleiding krijgt die er is.
Bij Merkala Opleidingen doen we niet aan een one-size-fits-all benadering - we passen ons aan aan jouw wensen en behoeften.

Dus als je op zoek bent naar een opleiding in EHBO, BLS, PBLS, Bedrijfshulpverlening en teamtrainingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
We staan altijd voor je klaar en maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Na succesvolle afronding van onze opleidingen en trainingen ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Dit certificaat laat zien dat je de benodigde kennis en vaardigheden hebt opgedaan om adequaat te handelen in noodsituaties.

Welke cursussen bieden wij aan?

Bij Merkala Opleidingen bieden we een breed scala aan opleidingen en trainingen op het gebied van eerste hulp en acute zorg.
Onze cursussen omvatten onder andere:

 • Acute Zorg Kind en Omgeving (AZKO)
 • Acute Zorgverlener
 • Merkala Opleidingen
 • Basic Life Support (BLS)
 • Basis Zorg bij Alcohol- en Drugsincidenten
 • Bedrijfshulpverlening (BHV)
 • Evenementenzorgverlener Cat. 2
 • Levens Reddend Handelen Beveiliging (LRH)
 • Levens Reddend Handelen Brandweer (LRH)
 • Levens Reddend Handelen Politie (LRH)
 • Medisch Assisterende Handelingen in de Spoed- en Evenementenzorg
 • Medical Oxygen Provider
 • Pediatric Basic Life Support (PBLS)
 • Stop de bloeding
 • Teamtraining Acute Geneeskunde
 • Traumaopvang (BATCC en ABCD module)

Locatie mogelijkheden van onze opleidingen

Bij Merkala Opleidingen beschikken we over een mooie en ruime interne trainingsruimte waar onze opleidingen en trainingen plaatsvinden. Onze locatie is uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten om een optimale leeromgeving te creëren. Indien gewenst kunnen we ook op locatie bij onze klanten trainingen verzorgen. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en aan hun specifieke wensen voldoen.

Let op!
Voor het verzorgen van een training op jouw locatie brengen we extra kosten in rekening. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze klantenservice.


Wat zijn de kosten van onze cursussen?

De prijzen van onze cursussen zijn verschillend en staan beschreven op elke individuele pagina.
Hier vind je een gedetailleerde beschrijving van wat elke cursus inhoudt, samen met de bijbehorende kosten.

Elke cursus heeft een vastgesteld minimum en maximum aantal deelnemers, en wordt gehouden op onze locatie in Oudkarspel. Indien je wenst dat wij de cursus op locatie verzorgen, geldt er een extra tarief. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Onze certificeringen:

Bij Merkala Opleidingen werken we samen met instructeurs die stuk voor stuk gecertificeerd zijn. De instructeurs van onze partner Medivice zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en zijn in staat om deze kennis op een begrijpelijke en praktische manier over te brengen. Hierdoor zijn onze cursisten verzekerd van een opleiding van hoge kwaliteit, die voldoet aan de laatste normen en richtlijnen. Of het nu gaat om reanimatie, bedrijfshulpverlening of EHBO: de instructeurs zorgen ervoor dat onze cursisten optimaal worden voorbereid op noodsituaties.

De instructeurs werken volgens de normen en richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening (NVB) die KIWA erkend is. Daarnaast werken we samen met NIKTA voor certificerings- en examineringsvraagstukken, waarbij persoonlijk contact, snelheid en servicegerichtheid centraal staan. We volgen ook de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), de Europese Raad voor reanimatie (ERC) en de Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers (NVAM).

NVB Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers (NVAM) NRR (Nederlandse Reanimatieraad) NIKTA Europese Raad voor reanimatie (ERC)


Ontdek de mogelijkheden bij Merkala Opleidingen

Als je geïnteresseerd bent in onze opleidingen en trainingen of meer informatie wilt over onze prijzen en mogelijkheden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem dan contact met ons op via:

 • Chat: icoontje rechts op de pagina
 • E-mail: info@merkala.nl
 • Telefoon: +31 (0)88 05 00 800

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur.