Hars Parels

Harsparels kopen? Bij Merkala kun je harsparels bestellen voor elk huidtype

Harsparels worden ook wel hard wax beans, harskorrels of wax kralen genoemd. Harsparels vallen onder de harde wax. Het voordeel van bijenwas harsparels is dat je geen harsstrips nodig heeft. De parels smelten door ze te verwarmen in een harsverwarmer. Voor het aanbrengen van de warme bijenwas kun je het beste wegwerpspatels of een rvs-spatel gebruiken. Voor het verwijderen van de bijenwas wacht je tot de bijenwas gestold is. Het enige wat je hoeft te doen, is de uitgeharde laag bijenwas met een krachtige beweging van de huid trekken. Trek daarbij altijd tegen de haargroeirichting in. Bij ons kun je kiezen uit harsparels voor de gevoelige huid, de tere huid, voor het gezicht of voor alle huidtypen.

Op onze pagina Harsen als een professional vind je meer informatie over de verschillende soorten hars, de toepassing ervan en advies voor een goede voor- en nabehandeling.

Wij leveren de harsparels uit voorraad, dus als je op werkdagen vóór 21:00 uur bestelt, heb je de bestelling de volgende dag al in huis.

Vragen over harsparels?

Of zoek je een bepaald product?
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 072 - 20 20 057 of per e-mail op info@merkala.nl.

14 Items

Toon
per pagina
Sorteer op