Harsstrips

Harsstrips kopen? Bij Merkala kun je harsstrips bestellen voor lichaam en gezicht

Nadat je de verwarmde hars hebt aangebracht op de huid, heb je harsstrips/waxstrips nodig voor het verwijderen ervan. Je drukt een harsstrip op de aangebrachte hars en trekt deze met een krachtige beweging van de huid. Trek altijd tegen de haargroeirichting in. De harsstrips zijn gemaakt van een extra sterke kwaliteit non-woven papier (wit zwart of roze) en ze zijn geschikt voor het verwijderen van alle soorten vloeibare ontharingshars, dus niet voor de harsparels en harsblokken. Om het nog eenvoudiger te maken, kun je ook kiezen voor de kant-en-klare harsstrips. Deze strips zijn voorzien van een laag koude hars die je direct kunt aanbrengen op de huid. Geen losse hars, spatels of harsverwarmer nodig!

Op onze pagina Harsen als een professional vind je meer informatie over de verschillende soorten hars, de toepassing ervan en advies voor een goede voor- en nabehandeling.
En in onze blog vind je nog meer handige tips en trucs voor het harsen met harspatronen en harsstrips.

Alle harsstrips zijn uit voorraad leverbaar, dus als je op werkdagen vóór 21:00 uur bestelt, heb je de bestelling de volgende dag al in huis.

Vragen over harsstrips?

Of zoek je een bepaald product?
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 072 - 20 20 057 of per e-mail op info@merkala.nl.

10 Items

Toon
per pagina
Sorteer op