Volatile aromatherapie

Producten voor aromatherapie kopen? Bestel etherische oliën & diffusers mee

Merkala is leverancier van Volatile. Beleef de heerlijke aroma's uit verschillende producten hieronder.

Producten 1-24 van 44

Toon
per pagina
Sorteer op
Chi Well Chi airspray 50ml
Chi Well Chi airspray 50ml
€ 13,39 € 11,07
Chi Tea Tree Clean Air 10ml
Chi Tea Tree Clean Air 10ml
€ 13,39 € 11,07
Volatile reuktrainingset
Volatile reuktrainingset
€ 16,90 € 13,97

Volatile: heerlijke aroma's uit de natuur

De etherische oliën van Volatile worden gewonnen uit zuiver plantaardig materiaal, zoals de Tea tree boom, jeneverbessen, dennen en sinaasappels. De planten en bloemen komen uit de hele wereld en worden meestal in het land van herkomst verwerkt. Veel essentiële oliën worden gevormd onder invloed van zonlicht en komen daarom meestal uit zonnige landen. De oliën worden dan opgeslagen in geurflesjes. Daarnaast zijn er enorme kwaliteitsverschillen die te maken hebben met o.a. land van herkomst, bodemgesteldheid, klimaat en het winningsproces.

Meer info over etherische oliën

Wil je weten wat etherische olien zijn en wat het verschil is ten opzichte van geur oliën? Je leest het in onze blog Het verschil tussen etherische olie en geurolie.

Essentiële oliën kunnen vermengd worden met de neutrale massageolie van Volatile. Ook kunnen de geurende essentiële oliën verspreid worden met een diffuser of met behulp van een aromasteentje. De Volatile olie is zeer geconcentreerd: enkele druppels zijn vaak meer dan voldoende. Essentiële oliën kunnen, als het flesje goed is dichtgedraaid, enkele jaren bewaard worden. Alleen citrus oliën moeten na opening binnen één jaar gebruikt worden. Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht.