Cursusinformatie Reanimatie baby en kind (PBLS)


Cursus reanimatie volwassenen en gebruik van de AED

Bij baby's en kinderen kan een circulatiestilstand vaak ontstaan door ademhalingsproblemen, zoals bijvoorbeeld verstikking. In deze cursus leer je hoe je kunt bepalen of een zuigeling of kind reanimatie nodig heeft. Er is veel aandacht voor het oefenen van reanimatievaardigheden, zoals borstcompressies, mond-op-mondbeademing, en het verhelpen van een luchtwegobstructie veroorzaakt door een vreemd voorwerp.

Cursusmaterialen: Lesboek PBLS of Powerpoint presentatie ter plaatse.
Vereiste voorkennis: Geen.
Instructeurs: Door de NRR gecertificeerde instructeur PBLS.
Certificering: Certificaat van de European Resuscitation Council Nederlandse Reanimatie Raad, NIKTA certificaat.
Het certificaat is geldig voor Hartslag.nu.

Hoe lang duurt deze cursus?

De cursus duurt één dagdeel van 3-4 uur en er kunnen maximaal 12 cursisten deelnemen. De cursuslocatie wordt in overleg bepaald.

Locatie mogelijkheden van onze opleidingen

Bij Merkala Opleidingen beschikken we over een mooie en ruime interne trainingsruimte waar onze opleidingen en trainingen plaatsvinden. Onze locatie is uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten om een optimale leeromgeving te creëren. Indien gewenst kunnen we ook op locatie bij onze klanten trainingen verzorgen. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en aan hun specifieke wensen voldoen.

Let op!
Voor het verzorgen van een training op jouw locatie brengen we extra kosten in rekening. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze klantenservice.


Wat zijn de kosten van deze cursus?

De kosten van deze cursus bedragen € 450,- (ex BTW) per 12 cursisten.
Zijn er meer cursisten? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Ontdek de mogelijkheden bij Merkala Opleidingen

Als je geïnteresseerd bent in deze opleiding of meer informatie wilt over onze prijzen en mogelijkheden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.
Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem dan contact met ons op via:

  • Chat: icoontje rechts op de pagina
  • E-mail: info@merkala.nl
  • Telefoon: +31 (0)88 05 00 800

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur.