Cursusinformatie Bedrijfshulpverlening (BHV)


Bedrijfshulpverlening is van cruciaal belang voor de veiligheid en gezondheid van werknemers in het bedrijfsleven. Een BHV'er kan snel handelen bij noodgevallen, zoals brand of medische noodgevallen, waardoor levens kunnen worden gered. Bij Merkala Opleidingen bieden we een uitgebreide BHV-opleiding aan met speciale aandacht voor onwel wording, diabetes, hartritmestoornissen en intoxicatie door alcohol en drugs.
Zorg dat uw werknemers voorbereid zijn op noodsituaties en schrijf ze in voor onze BHV-opleiding.

Cursus Bedrijfshulpverlening (BHV)

Leer levens redden met onze uitgebreide BHV-opleiding

Tijdens de BHV-opleiding leer je hoe je eerste hulp verleent bij ongevallen, brand beperkt en bestrijdt, ongevallen voorkomt of beperkt, groepen mensen in noodsituaties alarmeert en evacueert en hoe je samenwerkt met hulpverleningsinstanties.

Onze BHV-opleiding is gebaseerd op de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening (NVB) en wordt gegeven door een EH / NBBE-instructeur NVB. De cursus omvat een e-learning als voorbereiding op de praktijk.
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze cursus. Na succesvolle afronding ontvang je een diploma BHV - NVB (NEN-EN-ISO/ IEC 17024).

Praktische cursusinformatie

  • Cursusduur: basis en herhaling 8.30 t/m 14.00 uur.
  • Aantal cursisten: minimaal 6, maximaal 16 cursisten.

Het cursustarief voor basis/ herhaling is €149,- p.p. (ex BTW) inclusief e-learning bij een groep vanaf 6 personen.
Voor grotere groepen en eigen locatie kunnen andere tarieven gelden, informeer voor een passende offerte.

Locatie mogelijkheden van onze opleidingen

Bij Merkala Opleidingen beschikken we over een mooie en ruime interne trainingsruimte waar onze opleidingen en trainingen plaatsvinden. Onze locatie is uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten om een optimale leeromgeving te creëren. Indien gewenst kunnen we ook op locatie bij onze klanten trainingen verzorgen. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en aan hun specifieke wensen voldoen.

Let op!
Voor het verzorgen van een training op jouw locatie brengen we extra kosten in rekening. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze klantenservice.


Wat zijn de kosten van deze cursus?

De kosten van deze cursus bedraagt € 149,- (ex BTW) per cursist.
Zijn er meer dan 16 cursisten? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Ontdek de mogelijkheden bij Merkala Opleidingen

Als je geïnteresseerd bent in deze opleiding of meer informatie wilt over onze prijzen en mogelijkheden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.
Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem dan contact met ons op via:

  • Chat: icoontje rechts op de pagina
  • E-mail: info@merkala.nl
  • Telefoon: +31 (0)88 05 00 800

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 20:00 uur.