Cold-hot packs

Cold-hot pack kopen? Bij Merkala kun je kiezen uit verschillende soorten hot-cold packs

Wanneer pijn en ongemak toeslaan, bieden cold-hot packs een directe en effectieve oplossing voor het verlichten van je klachten. Of het nu gaat om sportblessures, chronische pijn of alledaagse kwaaltjes, onze selectie van cold-hot packs staat klaar om je snel comfort te bieden.

10 Items

Toon
per pagina
Sorteer op

Coldpack Ice: Essentieel voor elke EHBO-kit

De "Coldpack Ice" (koud kompres) is een favoriet onder atleten en actieve individuen. Deze ice packs zijn speciaal ontwikkeld om zwelling te verminderen en ontstekingen snel aan te pakken door middel van gecontroleerde koude therapie. Coldpack Ice is uitermate geschikt voor directe toepassing na een verwonding om de eerste pijn en zwelling te verminderen.

Warmte therapie voor spierstijfheid en gewrichtspijn

Niet alleen de koude therapie, maar ook de warmtefunctie van de cold-hot packs is essentieel voor het behandelen van stijve spieren en gewrichtspijn. De warmte helpt om de bloedcirculatie te verbeteren en spieren te ontspannen, wat ideaal is voor het herstelproces na intensieve activiteiten of bij chronische pijn.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Elke cold-hot pack in ons assortiment is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. Ze zijn herbruikbaar, gemakkelijk te activeren en veilig in gebruik. Daarnaast zijn de packs flexibel, zelfs wanneer ze bevroren zijn, waardoor ze gemakkelijk op elke contour van het lichaam passen.