Zwangerschapstesten

Zwangerschapstesten kopen? Dat kan bij Merkala!

Bij ons kun je kiezen uit verschillende hCG zwangerschapstesten. hCG is een zwangerschapshormoon dat gedetecteerd kan worden in urine. Het is goed om te weten wanneer je het beste een zwangerschapstest kunt afnemen. Je kunt de test al doen na de eerste dag dat je overtijd bent. Met een meer gevoelige test kan je al zo'n 4 dagen eerder testen. Zo'n vroege zwangerschapstest is wel iets minder betrouwbaar. Is de uitslag negatief en twijfel je hierover? Doe de test dan na een paar dagen nog eens. Is de test positief? Gefeliciteerd!

De verschillen per zwangerschapstest

Het verschil in de verschillende testen zit in de gebruiksaanwijzing en het aflezen van het resultaat. De Alere hCG Easy is een 1-stap-test, waarbij de stift in de urine wordt gedoopt. De uitslag of je zwanger bent of niet volgt na 3 minuten. Voor de Meditrol hCG zwangerschapstesten geldt hetzelfde principe. Daarbij doop je de teststrip in de urine en volgt een duidelijke uitslag na 5 minuten. Alleen voor de Alere hCG zwangerschapstest geldt een tweestapstest. Je gebruikt een pipet voor de monsterafname waarmee je de opgenomen urine in de cassette druppelt.

De zwangerschapstesten worden uit voorraad geleverd. Bestel je op werkdagen vóór 21:00 uur, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis.

Vragen over zwangerschapstesten?

Of zoek je een bepaald product?
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 072 - 20 20 057 of per e-mail op info@merkala.nl.

3 Items

Toon
per pagina
Sorteer op