Cursusinformatie Reanimatie volwassenen en gebruik van de AED (BLS)


Cursus reanimatie volwassenen en gebruik van de AED

Ben jij voorbereid op noodsituaties? Met de cursus Reanimatie volwassenen en AED (ERC/NRR) leer je hoe je een reanimatieslachtoffer herkent en de juiste reanimatievaardigheden toepast, zowel in theorie als in praktijk. Ook leer je hoe je automatische externe defibrillatoren (AED's) en beschermende middelen zoals een beademingsmasker moet gebruiken.

Onze cursus is gebaseerd op de richtlijnen van de European Resuscitation Council Nederlandse Reanimatie Raad (ERC/NRR) en wordt gegeven door een door de NRR gecertificeerde instructeur BLS. Het lesmateriaal bestaat uit een lesboek BLS/AED en er wordt tijdens de cursus gebruik gemaakt van een PowerPoint presentatie.

Voor deze cursus heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van de European Resuscitation Council Nederlandse Reanimatie Raad en een NIKTA certificaat. Het certificaat is bovendien bruikbaar voor Hartslag.nu.

Zorg dat je voorbereid bent op noodsituaties en schrijf je in voor onze cursus Reanimatie volwassenen en AED (ERC/NRR)!

Hoe lang duurt deze cursus?

De cursus duurt één dagdeel van 3-4 uur en er kunnen maximaal 12 cursisten deelnemen. De cursuslocatie wordt in overleg bepaald.

Merkala Opleidingen

Locatie mogelijkheden van onze opleidingen

Bij Merkala Opleidingen beschikken we over een mooie en ruime interne trainingsruimte waar onze opleidingen en trainingen plaatsvinden. Onze locatie is uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten om een optimale leeromgeving te creëren. Indien gewenst kunnen we ook op locatie bij onze klanten trainingen verzorgen. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en aan hun specifieke wensen voldoen.

Let op!
Voor het verzorgen van een training op jouw locatie brengen we extra kosten in rekening. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze klantenservice.


Wat zijn de kosten van deze cursus?

De kosten van deze cursus bedragen € 350,- (ex BTW) per 6 cursisten.
Zijn er meer cursisten? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Ontdek de mogelijkheden bij Merkala Opleidingen

Als je geïnteresseerd bent in deze opleiding of meer informatie wilt over onze prijzen en mogelijkheden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.
Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem dan contact met ons op via:

  • Chat: icoontje rechts op de pagina
  • E-mail: info@merkala.nl
  • Telefoon: +31 (0)88 05 00 800

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur.