ECG & Spirometrie

Alles voor ECG & Spirometrie vind je bij Merkala

Zo bieden wij electroden in verschillende soorten en maten, zoals de Ambu Blue, Ambu White, 3M Red Dot, Welch Allyn tab electroden en Swaromed electroden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor electrodengel, electrodenspray en Welch Allyn ECG papier. Ook mondstukken en disposable neusklemmen voor spirometrie kun je bij ons bestellen.

Producten 1-24 van 65

Toon
per pagina
Sorteer op
Parker gelwarmer voor 1 fles
Parker gelwarmer voor 1 fles
€ 193,95 € 160,29

ECG

Voor het maken van een hartfilmpje (ECG) worden electroden op de huid geplakt. De electroden kunnen het signaal van het hart opvangen. De electroden worden door middel van adapters verbonden aan het ECG-apparaat dat de elektrische activiteit van het hart weergeeft op speciaal ontwikkelt ECG papier.

Spirometrie

Bij spirometrie wordt de longfunctie en/of de longcapaciteit getest. Het is een eenvoudige en zeer betrouwbare techniek. De arts vraagt u om krachtig door het kunststof of kartonnen mondstuk te blazen dat bevestigt is aan de spirometer. Ook krijgt u een neusklem op, zodat er geen lucht ‘verloren’ gaat via de neus.De resultaten worden grafisch weergegeven op een spirogram en kunnen vergeleken worden met referentiewaarden.

Vragen over ECG & Spirometrie?

Of zoekt u een bepaald product?
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 072 - 20 20 057 of per e-mail op info@merkala.nl.