ItalWax

ItalWax producten kopen? Bestel jouw favoriete wax bij Merkala!

Ontdek de hoogwaardige harsproducten van ItalWax voor een optimaal harsproces. Harsen met ItalWax is effectief, snel, veilig en vrijwel pijnloos. Zowel het verwijderen van haar onder je oksels, bikinilijn (Brazilian Wax) en bovenlip.

5 Items

Toon
per pagina
Sorteer op

ItalWax: voor een professionele wax ervaring van de hoogste standaard

ItalWax biedt professionele producten voor het ontharen van het hele lichaam. De unieke italiaanse formule zorgt voor een hoge kwaliteit en adhesie (vermogen tot het binden met haren). Dit zorgt voor een effectief, snel, veilig en minder pijnlijk harsproces. ItalWax biedt diverse soorten wax aan.

Harspatronen

ItalWax harspatronen, ook wel bekend als roll-on cartridges, moeten worden verwarmd in een harsverwarmer. Dankzij de rollerkop kunnen gebruikers de hars direct en gelijkmatig op de huid aanbrengen, zonder de noodzaak van een spatel. Na het aanbrengen van de hars kan deze eenvoudig worden verwijderd met een ontharingstrip/harsstrip.

Warme hars/hot wax

ItalWax warme hars, ook wel bekend als hot wax, wordt vloeibaar wanneer je het verwarmd. Eenmaal op de huid aangebracht en afgekoeld krimpt de hars, waardoor de haren stevig worden ingekapseld. Aangezien deze hars niet aan de huid blijft plakken, vermijdt het ook het typische pleistereffect. Dit maakt de warme hars van ItalWax ideaal voor het ontharen van gevoelige delen zoals het gezicht, de oksels en schaamstreek.

Film wax

Film wax wordt ook wel hard wax genoemd. De ItalWax parels (beans, korrels, beads) worden vloeibaar na verwarming. Eenmaal aangebracht op de huid, hardt deze wax uit tijdens het afkoelen. Hierna is het eenvoudig en zonder breken als eem film laag te verwijderen. Het gebruik van katoenen harsstrips is niet nodig.

Wax/hars starter sets

Bij Merkala vind je diverse ItalWax hars sets voor zowel professioneel als thuisgebruik. De starter sets bevatten alles wat je nodig hebt voor een complete harservaring. Denk aan een pre wax product, afterwax product, hars en een verwarmer. Kies bijvoorbeeld voor een starter kit voor het waxen van het gezicht of voor een brazilian wax set. Je kunt de producten ook los van elkaar nabestellen.

Harsverwarmers

Alle soorten hars van ItalWax dienen verwarmd te worden in een daarvoor bedoelde harsverwarmer. Kies uit een harsapparaat voor patronen, hars in blik of parels.

Producten voor de voor en nabehandeling

ItalWax biedt diverse voor- en nabehandelings producten om een waxbehandeling zo prettig mogelijk te maken. Met deze producten voorkom je huidproblemen zoals pijn, jeuk en irritatie. Tevens kun je kiezen voor de ItalWax Ingrown Hairs Therapie. Deze lotion is ontwikkeld voor het voorkomen en behandelen van ingegroeide haren.

Hars benodigdheden

Merkala is dé groothandel voor hars producten. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt in jouw waxstudio. Van diverse soorten (houten)spatels en harsstrips van ons eigen merk, tot wegwerp strings, handschoenen en alles op het gebied van hygiëne.

ItalWax Gold: warme full body wax voor ontharing van het hele lichaam

Één van de best verkochte producten van ItalWax is de ItalWax gold warme full body wax. De ItalWax Gold wax parels zijn geschikt voor ontharing van lichaam en gezicht. Deze film wax is huidvriendelijk en vrij van dennenhars, waardoor de kans op uitslag en irritatie van de huid klein is. Dit maakt deze hars dan ook ideaal voor een brazilian wax. De wax is eenvoudig aan te brengen met een spatel en vormt een dunne elastische laag (film), waardoor het zelfs de kortste haren eenvoudig verwijdert. De hars is als één geheel te verwijderen, barst niet en laat geen plakkerige sporen achter op de huid.

italwax gold