Naaldencontainers

Naaldencontainers kopen? Bestel naaldemmers in verschillende maten

Kleine en grote naaldencontainers (ook wel naaldenemmer genoemd) van 0,3 liter tot wel 24 liter van A-merken Sharpsafe en Klinion.

11 Items

Toon
per pagina
Sorteer op

Alles wat je moet weten over Sharpsafe naaldcontainers

De container is bedoeld om prikaccedenten te voorkomen. Gebruikte naalden gooi je weg in een naaldencontainer en wanneer de container vol is kun je deze inleveren bij jouw apotheek of op de gemeentewerf.

Al onze naaldencontainers zijn geschikt voor het veilig afvoeren van gebruikte naalden, spuiten, scalpelmesjes, bloedpipetten en gebroken ampullen. Daarnaast voldoen de naaldencontainers aan de Europese normen en zijn voorzien van een UN3291 keurmerk. Ook zijn de naaldencontainers breuk-, lek- en punctiebestendig en voldoen aan de huidige voorschriften voor veiligheid tijdens en na gebruik, en na de definitieve verwijdering. De deksel kan tijdelijk of definitief gesloten worden.

Sinds januari 2012 is er een EU-richtlijn van kracht. Deze nieuwe richtlijn dient prikaccidenten te voorkomen en het veilig werken te benadrukken. Zo is er een verbod op recappen (terugplaatsen van doppen en naalden) en is het gebruik van veiligheidsnaalden en een juiste naaldencontainer verplicht.

Vragen over naaldencontainers?

Of zoek je een bepaald product?
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 072 - 20 20 057 of per e-mail op info@merkala.nl.