Assortiment voor de pedicure

Werken als pedicure is meer dan alleen teennagels vijlen en lakken. De voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Als de voet niet goed beweegt –om wat voor reden dan ook- dan heeft dat invloed op het hele lichaam. Dus naast het uiterlijk van de voeten (mooi gelakte nagels), is het ook belangrijk om de voeten in balans te houden. Daarom is het als pedicure van groot belang dat je beschikt over een goede uitrusting.

Bij ons kun je terecht voor een volledige uitrusting van jouw salon. Van Busch frezen tot nagelscharen en van handschoenen tot voetbalsems. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd scherp geprijsd. De A-merken die wij verkopen zijn onder andere Busch, Sibel, Laufwunder, Reymerink, Samenwerkende Pedicures, Gehwol, Swann-Morton, Mykored, GelSmart, Allpresan en Medipharchem.

Ook zijn de meeste producten direct uit voorraad leverbaar. Wat inhoudt dat als je op werkdagen vóór 21:00 uur bestelt, je het de volgende dag al in huis hebt. Zo hoeft je overdag geen tijd vrij te maken om een bestelling te plaatsen. Dat kun je dus op je gemak in de avonduren doen. Onze webshop is gebruiksvriendelijk op elk apparaat, dus je kunt eenvoudig bestellen via je desktop/laptop, tablet of mobiel. Óf installeer de Merkala Bestelapp op je smartphone. Als je een account bij ons aanmaakt, kun je eerder bestelde producten snel en eenvoudig terugvinden en opnieuw bestellen.

Mis je toch nog een product binnen ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vrijwel alles voor je bestellen en eventueel ook in voorraad nemen.


Assortiment voor de pedicure

We vertelden het zojuist al: Merkala biedt een compleet assortiment voor de pedicure. Dat kan natuurlijk iedereen wel zeggen, maar is dat ook echt zo? Om je te overtuigen, hebben wij alle producten op een rijtje gezet waarvan wij weten dat deze gebruikt worden door pedicures. Daarbij lichten wij ook een aantal relevante artikelen extra uit.

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming en hygiëne zijn erg belangrijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de klant.
Het overdragen van bacteriën is zo gebeurd. Zorg daarom dat je goede handschoenen gebruikt en dat je deze regelmatig vernieuwt.
Meer informatie over de kwaliteit, het materiaal en de maatvoering van de handschoenen, vind je in onze blog post:"Welke handschoen past jou het beste?".
Naast handschoenen hebben wij nog meer producten in voorraad die persoonlijke bescherming bieden, zoals mondmaskers, desinfectie en beschermbrillen. Een volledig overzicht van alle persoonlijke bescherming vind je in de productcategorie persoonlijke bescherming.Instrumenten

Goede instrumenten zijn van essentieel belang voor elke pedicure.
Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan scharen, vijlen, mesjes, tangen, frezen en slijpkapjes.
Alle frezen en slijpkapjes van A-merk Busch zijn universeel en passen daardoor op alle gangbare freesapparaten/pedicuremotoren.

Voor de toepassing van nattechniek/spraytechniek adviseren wij Podispray van het merk Reymerink.
Deze vloeistof heeft een stofvangende en koelende werking en is verkrijgbaar in drie varianten: Naturel, Lemon en Lavendel.
Voetverzorgingsproducten

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor voetverzorgingsproducten zoals voetbalsems, klovencrèmes, eeltwekers, kalknagellotions, honingzalf, voetbadoliën en nog veel meer. Al deze voetverzorgingsproducten zijn uitsluitend van de A-merken als Laufwunder, Samenwerkende Pedicures en Gehwol. Een volledig overzicht van alle voetverzorgingsproducten vind je in de categorie voetverzorging.


Reiniging

Voor een langere levensduur en hygiëne van het apparatuur en de instrumenten adviseren wij om deze regelmatig te reinigen.
De producten van Reymerink zijn daar uitermate geschikt voor.Antidrukmiddelen

De antidrukmiddelen worden gebruikt voor het drukvrij leggen van pijnlijke plekken, zoals blaren, eeltknobbels en likdoorns, of ter voorkoming daarvan. Om de druk onder de voeten te verminderen kun je kiezen uit Hapla vilt of foam. Naast Hapla verkopen wij ook antidrukmiddelen van A-merken GelSmart, Sibel en WandelWol.
Een volledig overzicht van de antidrukmiddelen vind je in de categorie antidrukmiddelen.
Overige producten voor de pedicure

De meest gebruikte en relevante voetverzorgingsproducten hebben we nu doorgenomen, maar er is natuurlijk nog meer. Het is te veel om hier allemaal op te noemen.
Kun je iets niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
Onze klantenservice is elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar op 072- 20 20 057 of stuur een email naar info@merkala.nl.