Bepanthen

Bepanthen producten kopen?

Bepanthen producten zijn ontwikkeld om het natuurlijke herstelproces van de huid te ondersteunen en te beschermen zonder irriterende stoffen. Het assortiment van Bepanthen biedt specifieke producten voor verschillende huidproblemen waaronder geïrriteerde huid, tattoos, luieruitslag, droge en ruwe huid. Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina.

14 Items

Toon
per pagina
Sorteer op
Bepanthen Wondgel 50 gram
Bepanthen Wondgel 50 gram
€ 10,81 € 8,93
Bepanthen Tattoo Wasgel 200ml
Bepanthen Tattoo Wasgel 200ml
€ 11,30 € 9,34

Bepanthen verzorgingsproducten

Bepanthen producten ondersteunen en beschermen het natuurlijke herstel van de huid. De producten bevatten geen parabenen, kleurstoffen en zijn vrij van parfum. Het assortiment van Bepanthen bevat producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de verzorging van een geïrriteerde huid, tattoos, luieruitslag en voor de droge en ruwe huid. Dexpanthenol is een belangrijk ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de Bepanthen producten. Het is een vorm van B-vitamine die een belangrijke rol speelt in de gezondheid van de huid. Wanneer dexpanthenol op de huid wordt aangebracht, wordt het omgezet in vitamine B5 wat helpt bij het herstel van beschadigde huidcellen en het bevorderen van de huidgenezing.

Bepanthen beschermde zalf bij droge en ruwe plekjes

Heb je last van droge en ruwe plekjes op je voeten, hielen, vingers of op de ellebogen? Hoewel deze plekjes niet gevaarlijk zijn, maken ze je huid wel kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en je huid vet te houden. Met de Bepanthen beschermende zalf kan je eenvoudig je eigen huid en de huid van je kinderen beschermen en verzorgen. De zalf beschermt en verzorgt de huid ondersteunt het natuurlijke huidherstel en legt een beschermende laag op de huid bij regelmatig gebruik.

Bepanthen eczeem crème

Bepanthen eczeem crème is de nummer 1 zelfzorgmiddel bij licht tot matig atopisch eczeem. Het verlicht jeuk en roodheid binnen 30 minuten. Bepanthen eczeem crème herstelt de huid en bevat geen cortisonen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Dit is een medisch hulpmiddel.

Gebruik Bepanthen bij een nieuw tattoo

Goede nazorg is essentieel voor de genezing van een nieuwe tattoo. Bepanthen Tattoo Wasgel en Bepanthen Tattoo Nazorg Zalf worden aanbevolen door tattoo artiesten voor een verantwoorde nazorg. De wasgel reinigt en verzacht zonder uit te drogen en de zalf beschermt en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. Met deze producten kan je op een verantwoorde manier je nieuwe tattoo verzorgen. Daarnaast dragen zij bij voor een snelle en probleemloze genezing.

Bepanthen Baby Zalf helpt bij rode babybilletjes

De Bepanthen Baby Zalf is de perfecte oplossing voor de gevoelige huid van je baby. De pure formule biedt zachte verzorging voor luieruitslag en droge huidplekken. En ook bij pijnlijke tepels tijdens het geven van borstvoeding. Met een langdurige formule beschermt en voedt Bepanthen Baby Zalf tot 10 uur. Door de gladde textuur is de zalf eenvoudig aan te brengen. De natuurlijke ingrediënten zijn veilig voor de gevoelige huid van je baby. Het is niet-vettig en snel absorberend. Vertrouw op Bepanthen voor een zachte, gladde en gezonde huid voor je baby.

Voor kleine wondjes Bepanthen wondgel

Bepanthen wondgel is een effectieve oplossing voor kleine wondjes. Het helpt infecties voorkomen, versnelt de wondgenezing, verlicht pijn en voorkomt littekens.

Bepanthen droge & gevoelige huid

Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème biedt dagelijkse verzorging en intensieve hydratatie voor de droge en gevoelige huid, inclusief de verzorging na eczeem. Masseer de crème dagelijks zachtjes in op droge plekken, zoals ellebogen en knieën, voor een gezonde en stralende huid.

Je vindt alle productlijnen van Bepanthen in ons ruime assortiment.