Fresubin

Fresubin drinkvoeding kopen? Bestel Fresubin bij Merkala

Fresubin energy drink is een volledige drinkvoeding met extra eiwitten en energie. Deze gluten- en lactosevrije voedingsoplossing is ideaal voor mensen die ondervoed zijn of risico lopen op ondervoeding. Het is speciaal ontwikkeld voor diegenen die extra eiwitten en energie nodig hebben en/of een beperking hebben in hun vochtinname.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fresubin: voedzame ondersteuning voor speciale voedingsbehoeften

In de wereld van medische voeding staat Fresubin bekend als een toonaangevend merk dat gespecialiseerde, hoogwaardige drinkvoeding biedt. Geschikt voor individuen die kampen met ondervoeding of die een verhoogde behoefte hebben aan eiwitten en energie.

Fresubin energy: compleet en gebalanceerd

Fresubin energy drink is een uitstekende combinatie van essentiële voedingsstoffen, ontwikkeld om aan de specifieke voedingsbehoeften te voldoen van mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Fresubin energy is rijk aan eiwitten, energie, vitaminen en mineralen.

Glutenvrij en lactosevrij

Fresubin is bewust van voedselintoleranties en allergieën. Fresubin is glutenvrij en vrij van lactose, waardoor het een veilige keuze is voor de meeste gebruikers.

Voor wie is Fresubin drinkvoeding geschikt?

Of je nu herstellende bent van een ziekte, te maken hebt met ondervoeding of simpelweg op zoek bent naar een voedingsrijke aanvulling op je dieet; Fresubin is ontwikkeld om jouw lichaam te voorzien van de nodige bouwstenen voor herstel en onderhoud van een goede gezondheid.