Dettol

Dettol producten kopen? Bestel voordelig bij Merkala

Dettol, gelanceerd ruim 80 jaar geleden, is een pionier in hygiëne. Ze zetten zich in om de gezondheid van gezinnen wereldwijd te waarborgen door uitmuntende hygiënemaatregelen. Hun toewijding voor gezondheid is evident door hun wereldwijde samenwerkingen met partners en medische organisaties ter bevordering van optimale hygiëne.

2 Items

Toon
per pagina
Sorteer op

Dettol 2-in-1 Doekjes: Reinigen en Desinfecteren in Één Stap

De Dettol 2-in-1 doekjes zijn ontwikkeld om effectief te reinigen en tegelijkertijd 99,9% van de bacteriën te doden. Ze zijn perfect voor snelle schoonmaakacties in keukens, badkamers en op oppervlakken die frequent contact hebben met handen. Deze doekjes zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar ook dermatologisch getest, waardoor ze veilig zijn voor de huid. Het compacte formaat maakt het makkelijk om deze doekjes overal mee naartoe te nemen, ideaal voor onderweg of op reis.

Dettol Chloorxylenol Oplossingen: Professionele Sterkte voor Thuis en Zorginstellingen

Chloorxylenol, het actieve bestanddeel in veel Dettol producten, staat bekend om zijn krachtige antiseptische eigenschappen. Chloorxylenol-oplossingis uitstekend geschikt voor het desinfecteren van vloeren, werkbladen, en medische apparatuur en biedt een betrouwbare bescherming tegen een breed spectrum van bacteriën, virussen en schimmels. Deze oplossing is ideaal voor instellingen die voldoen aan de hoogste normen van hygiëne en veiligheid, zoals ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven.