Medivice'' style=

Merkala en Medivice werken samen!

Zoals u wellicht al eerder heeft vernomen werken Medivice en Merkala al sinds januari 2018 samen, om u als klant de beste producten en service te kunnen aanbieden.

Vanaf 1 juni 2019 wordt deze samenwerking uitgebreider doordat bestellingen die u op de Beademingswinkel.nl deed nu door Merkala worden verwerkt.

Merkala is een online groothandel in medische artikelen die alle bekende artikelen zoals beademingsmaskers, beademingsfilters, beademingsballonnen, endotracheale tubes, larynxmaskers, laryngoscopen, zuigsystemen en connectoren van uitsluitend van A-merken als Intersurgical, Rüsch, Laerdal, Codan en Heine levert.

Ook verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken levert Merkala aan huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten pedicures en ook particulieren.

Wat zijn de voordelen voor u als klant?Bekijk onze categorieën

Bekijk ook onze andere services

Jaarlijks onderhoud op uw medische apparatuur is belangrijk voor de continuïteit en veiligheid van uw patiënten en zorgverleners in uw praktijk.
Voor het uitvoeren van onderhoud binnen uw praktijk werken wij samen met onze partner, gespecialiseerd in service.

MediVice Opleidingen is een door de Nederlandse Reanimatie Raad, NVB, NIKTA en NIBHV gecertificeerd en erkend opleidingsinstituut voor het opleiden van BLS, PBLS, BHV, EHBO en teamtrainingen voor hulpverleners. De trainers van Medivice Opleidingen zijn professionals werkzaam in de gezondheidszorg, dat geeft vertrouwen voor een goede opleiding!
Medivice Opleidingen is ook gespecialiseerd in de verkoop en service van AED`s.

Wij bespreken graag de mogelijkheden.
Bel ons voor afspraak of offerte op: +31 (0)88 05 00 800 of mail: info@medivice-opleidingen.nl