Waarom verhuizen noodzakelijk was

Waarom verhuizen noodzakelijk was

Het was 1 juli 2016, de champagne kurken vlogen door de lucht: Merkala was een feit! We begonnen met een select assortiment medische- en sportartikelen. Uiteraard hoopten we op een spoedige uitbreiding van ons assortiment, maar dat het zo voorspoedig verliep, hadden zelfs wij niet verwacht…
Ons magazijn was al snel niet meer toereikend. Al had dat ook zijn voordelen, want we hoefden alleen onze bureaustoel om te draaien om de Omron bloeddrukmeter, Contour teststrips en de Klinion gaaskompressen te pakken. Alles lag binnen handbereik, maar de vraag werd groter dan ons aanbod en dus werd meer ruimte noodzakelijk.

Nieuw adres

1 oktober 2017 mochten Peter en Rob de sleutel van ons nieuwe pand in ontvangst nemen. Twee hectische verhuisweken stonden op de planning. Met als grootste uitdaging: het feilloos door laten lopen van onze webshoporders. En dat is gelukt! Klanten hebben niets gemerkt van de verhuizing.
16 oktober was onze eerste werkdag aan de Havinghastraat 33 te Alkmaar.

Win-win

Onze verhuizing heeft niet alleen voordelen voor ons. Ook onze klanten profiteren ervan. Zo hebben wij niet alleen ons assortiment uitgebreid (2500 artikelen!), maar ook onze service. Bestellingen op werkdagen voor 21:00 uur geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd én vanaf heden leveren wij ook op zondag!

4 januari 2018