Merkala breidt uit met de artikelen van Asport

Merkala breidt uit met de artikelen van Asport

Binnen nu en een paar maanden is het dan echt zover: Na een grote opruiming, nemen wij afscheid van Asport.nl. En nu horen wij u denken ‘wat zou de reden zijn?’, ‘liepen de zaken niet goed?’. ‘Gaat de directie met pensioen?’
Wees gerust, want de reden is juist heel positief.

Het verloop van Asport.nl naar Merkala.nl

Asport.nl werd in 2014 opgericht door twee jonge ondernemers met beiden jarenlange ervaring in de (sport)medische wereld. De webshop groeide in korte tijd uit tot een succesvol bedrijf. Met grote regelmaat ontvangen wij bestellingen van onder andere fysiotherapeuten, pedicures en (sport)masseurs.
Mede door het succes van Asport, was er ruimte voor grotere ontwikkelingen. Dus daaruit is Merkala.nl ontstaan; de online groothandel voor medische producten.

Anno nu heeft Merkala.nl een sprint genomen op Asport.nl en dus hebben wij besloten om de bedrijven samen te voegen. Alle artikelen liggen al in hetzelfde magazijn en de orders worden al verwerkt door dezelfde werknemers. Samenvoegen is dus eigenlijk een logisch gevolg.

Uw voordeel

Door de webshops samen te voegen biedt Merkala nu een nog breder assortiment voor het menselijk lichaam. Zo kunt u nu, naast medische artikelen, ook voor sport artikelen terecht bij Merkala. Dat maakt het bestellen makkelijker voor u en de service blijft hetzelfde!
- Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
- Deskundige klantenservice
- Vaste lage prijzen
- Gratis levering vanaf €50,00
- Gratis retour met 30 dagen bedenktijd
- Makkelijk, veilig en snel betalen

2 mei 2018