Merkala bestelapp

De Merkala bestelapp downloaden

Voordat je aan de slag kunt met de Merkala Bestelapp, dien je de app eerst te installeren op je smartphone.

 

 

Of scan de QR-code met je smartphone. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de App Store (iOS) of Google Play (Android):


Gebruiksaanwijzing Merkala Bestelapp

 

Merkala bestelapp optie Voorraad

Deze optie hebben wij toegevoegd voor jouw eigen administratie. Het volgende kun je hierin registreren:

  • Je eigen voorraad van het artikel
  • Je veiligheidsvoorraad van het artikel
  • De 'tenminste houdbaar tot datum' van het artikel

 

Merkala bestelapp optie Bestelboek

Het bestelboek kun je vergelijken met een favorietenlijstje. Je kunt zelf artikelen, die je regelmatig bestelt, toevoegen aan het bestelboek. Door dit te doen, hoef je niet bij elke bestelling onze hele website door te zoeken naar het favoriete artikel. Als een artikel eenmaal is toegevoegd aan het bestelboek, kun je deze heel eenvoudig opzoeken. Het enige wat je hoeft te doen, is het gewenste aantal aangeven en bestellen. Meer informatie en uitleg over het gebruik van het bestelboek vind je op merkala.nl/bestelboek.

Acties via de Merkala bestelapp

Wil je dat wij je op de hoogte houden van de acties binnen ons assortiment? Activeer dan de pushmeldingen van de bestelapp. Je ontvangt dan als eerste een melding over bijvoorbeeld kortingsacties, nieuwe producten en actuele en interessante informatie.

Ontwikkeling van de Merkala bestelapp

Wij streven altijd naar het beste resultaat en daarom blijven wij altijd in ontwikkeling, evenals de Merkala bestelapp. Wil je altijd de laatste versie gebruiken? Dan adviseren wij met regelmaat te controleren of er een nieuwe update beschikbaar is voor de bestelapp. Je weet of er nieuwe update is als je de App Store (IoS) of Google Play (Android) opent. Daarin verschijnt een melding als er een nieuwe update beschikbaar is.

Suggesties of vragen? Bel 072-20 20 057 of mail info@merkala.nl ons dat gerust.