Starterkits en actiepakketten

Starterkits en actiepakketten

Tussen al die verschillende artikelen raak je nog weleens de weg kwijt binnen ons assortiment. Want welke olie gebruik je voor je voeten na een heerlijk kruiden voetbad? Of hoe verf jij je wimpers in een handomdraai? En hoe houd je die robuuste baard in topconditie? Wij zochten uit welke artikelen perfect bij elkaar passen in een set, waardoor ze elkaar uitstekend aanvullen. Met actiepakketten van bijvoorbeeld Samenwerkende Pedicures of Gehwol kan jij meteen uit de voeten. Bijvoorbeeld voor een complete verzorging voor ontspannen voeten of tegen kloven. Verder bieden de Refectocil startpakketten, naast een set producten, ook een handleiding om je wimpers en/of wenkbrauwen te verven als een echte professional.

Waarom kiezen voor een actiepakket?

Alle voordelen van een samengesteld pakket op een rijtje:

  • Uiteraard ben je met een pakket altijd goedkoper uit dan als je de artikelen los bestelt.
  • We helpen je graag op weg met korte instructies per pakket, waardoor je optimaal gebruik kan maken van onze producten.
  • De RefectoCil starterkits hebben een QR-code die verwijst naar uitgebreide instructies om je eigen wimpers en wenkbrauwen te verven, handig toch?
  • De sets in tasjes zijn leuk om bijvoorbeeld als verjaardagscadeau te geven of tijdens feestdagen als Kerstcadeau of sinterklaascadeau.