Tena

TENA biedt incontinentiemateriaal voor zowel mannen als vrouwen. De producten garanderen comfort en bieden een optimale bescherming tegen doorlekken.

16 Items

Toon
per pagina
Sorteer op
Tena Barrier Cream 150 ml
Tena Barrier Cream 150 ml
€ 5,60 € 4,63
Tena Proskin Zinc Cream 100ml
Tena Proskin Zinc Cream 100ml
€ 5,70 € 4,71

TENA Proskin incontinentie broekjes

De Tena incontinentie broekjes/luiers zijn gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en zijn speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die incontinentie problemen ervaren. De wegwerpbroekjes zijn ideaal voor overdag en 's nachts, en worden gedragen als normaal ondergoed.

De Tena Proskin pants zijn verkrijgbaar in een Super en Maxi uitvoering. TENA ProSkin Super zijn comfortabele broekjes van Tena geschikt voor dag- en nachtgebruik en bieden geavanceerde technologieën voor vochtafvoer en bescherming tegen doorlekken en geurtjes. De TENA ProSkin Pants Night met ligbescherming zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens het slapen. Deze proskin pants zijn eenvoudig aan te trekken en bieden een goede bescherming bij zwaarder urineverlies. De broekjes hebben een sterk absorberende dubbele kern en zijn voorzien van anti-lekrandjes. Daarnaast blijven de broekjes goed op hun plaats, zelfs bij draaien en woelen.