Sterillium: De best beschermende handdesinfectans

Sterillium flacons bundel

Feitjes over onze handhygiëne

Wist je dat..

  • Er maar liefst 200 miljoen bacteriën op je handen zitten na een toilet bezoek
  • Bacteriën 48 uur kunnen overleven op een oppervlakte
  • 80% van de infecties ontstaan door gebrekkige handhygiëne

De hygiëne van jouw werk- en woonomgeving hangt sterk af van de beschikbare middelen en persoonlijke keuzes. De keuze om wél of geen handdesinfectans te gebruiken maakt een significant verschil in het aantal besmettingen in een omgeving met vrienden, familie of collega’s. Denk aan alle deurklinken, leuningen en gedeelde keuken- en kantoorartikelen die dagelijks door een groot aantal mensen worden gebruikt. De enige manier om infecties van virussen en bacteriën tegen te gaan, is door gebruik te maken van een beschermende handdesinfectans.

Waarom Sterillium jouw woon- en werkomgeving veiliger maakt

Sterillium is de allereerste commerciële handdesinfectans op de markt. 55 jaar aan effectief onderzoek maakt Sterillium de meest onderzochte en geteste handdesinfectans, wat heeft geresulteerd in een zeer betrouwbaar product voor een hygiënischere omgeving. Sterillium heeft een breed werkingsspectrum tegen virussen en bacteriën. De handdesinfectans beschermt vaak al na 30 seconden en blijft de huid uren beschermen na aanbrengen van een enkele ML desinfectans. De MED & Gel Pure bieden 100% virucidale bescherming.

Sterillium Classic, MED & Gel Pure

Sterillum heeft verschillende uitvoeringen met ieder unieke beschermende eigenschappen.

De Sterillium Classic is werkzaam tegen bacteriën en de meeste gangbare virussen, zoals het Noro- en Adenovirus. De Allround Sterillium MED beschermt het hele jaar door tegen alle virussen en is al werkzaam binnen 30 seconden. Sterillium MED wordt veel gebruikt bij chirurgische ingrepen vanwege de gunstige eigenschappen en de lange bescherming (tot 3 uur na aanbrengen). Zoals eerder vermeld bieden de MED en Pure 100% bescherming tegen virussen. Daarnaast bevatten ze geen kleur- of geurstoffen en zijn ze beiden op basis van ethanol.

Werkingsspectrum Sterillium Sterillium MED Sterillium Gel Pure
Bactericide X X X
Levurocide X X X
Fungicide   X X
Tuberculocide   X X
Mycobactericide X X X
Beperkte virucide X    
Volledige virucide   X X
Norovirus X X X
Adenovirus X X X
Rotavirus X X X

 

Sterillium: meer dan alleen bescherming

Sterillium gaat verder dan alleen beschermen tegen externe dreigingen. De handdesinfectans verzorgt de huid en voorkomt dat de handen uitdrogen. Een fijne combinatie en een geruststellend idee voor mensen die Sterillium meerdere keren per dag gebruiken.

Sterillium handdesinfectans kopen

De Sterillium Classic is te verkrijgen in: een 500ml flacon en een 5 liter jerrycan.

Sterillium classic


De Sterillium MED is verkrijgbaar in: een 100ml flesje, een 500ml flacon, een 1000ml flacon en een 5 liter jerrycan.

Sterillium MED


De Sterillium Gel pure is verkrijgbaar in: een 100ml flesje en een 475ml flacon.

Sterillium Gel Pure

29 juli 2022