CeraVe

De CeraVe productenlijn

Het Amerikaanse cosmetica bedrijf CeraVe werd in 2005 opgericht door dermatologen en farmaceutische experts. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van huidverzorgingsproducten die de natuurlijke barrièrefunctie van de huid helpen te behouden en versterken. CeraVe heeft zich ontwikkeld tot een van de meest populaire huidverzorgingsmerken in de Verenigde Staten en is inmiddels over de hele wereld verkrijgbaar.

In 2006 werden de eerste producten van CeraVe op de markt gebracht door Valeant Pharmaceuticals International, Inc. De eerste lijn van CeraVe bestond uit de CeraVe Hydraterende Reiniger, CeraVe Hydraterende crème en de CeraVe Hydraterende Melk. CeraVe ontwikkelde haar producten speciaal om de vochtbalans van de huid te behouden en de huidbarrière te herstellen. Sinds de lancering in 2006 heeft CeraVe haar productlijn uitgebreid met diverse huidverzorgingsproducten, waaronder cleansers, toners, serums en zonbeschermingsproducten.

CeraVe

CeraVe ontwikkelde een uniek hydraterend systeem door middel van MVE- (Multi-Vesicular Emulsion Technology) technologie. Deze technologie bestaat uit een formule waarbij kleine, vloeibare blaasjes (vesikels) worden gebruikt om de actieve ingrediënten langzaam af te geven aan de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid gedurende 24 uur wordt gehydrateerd en dat de werkzame stoffen beter worden opgenomen. Hierdoor wordt uitdroging en huidirritatie voorkomen.

Daarnaast maakt CeraVe in veel van hun producten gebruik van ceramiden. Ceramiden zijn een belangrijk onderdeel van de natuurlijke huidbarrière en helpen de huid te beschermen. Het zijn vetten die in het bovenste laagje van de huid voorkomen en helpen de huid normaal functioneren. Als de huid niet genoeg ceramiden bevat, kan de huid droog, ruw en gevoelig worden.

Of je nu op zoek bent naar een crème voor de dagelijkse verzorging, een reinigingsmiddel of een lotion om de huid te versterken, CeraVe biedt iedereen een passend huidverzorgingsproduct. Probeer ze zelf uit en ervaar de voordelen van CeraVe voor jouw huid!

19 januari 2023